Home

Goed inkopen is de beste basis voor uw winst; wat u niet uitgeeft heeft u al gewonnen, zelfs voor de productie en/of verkoop begint (na uw verzoek stuurt Mathias u gratis een PPT presentatie die dit bewijst). Indien dan ook nog structureel een constructieve inkoopstrategie wordt gebruikt, dan is het fundament voor een gezonde bedrijfsbestaan op zijn plaats. Mathias wil u daar graag bij helpen.

  Wie is Mathias ?

Mathias is een door de wol geverfde inkoper en trainer / coach, met meer dan 30 jaar inkoopervaring. Creatief en positief, zelf starter, services en resultaat georiënteerd met een voorkeur voor het werken met mensen.

Vanaf 1976 is Mathias bij Intairdril en Oiltools werkzaam in de olie- en gasboorindustrie als Product Manager verantwoordelijk voor de inkoop, die daarna door hem zelf op de west Europese markt moest worden verkocht. Als je succesvol wilt zijn en de juiste voorraad wil beheren met een minimale kapitaalinvestering voor een zo hoog mogelijke winst, dan leer je snel goed inkopen.

In 1983 gewerkt als bedrijfsleider en kort daarna verder als Shorebase Supervisor bij CONOCOPhillips, een multi national olie en gas producent,

Vanaf 1995 Commodity Manager en Senior Purchasing Specialist in de chemische industrie bij DuPont, om tenslotte nog enkele jaren als Senior Project Buyer bij ingenieursbedrijf Gusto MSC te werken en tenslotte nu als zelfstandige ondernemer.

De combinaties van “The School Of Hard Knocks”, diverse specifieke inkooptrainingen, Lloyds auditor training, veel te kostbare bedrijfscursussen en bachelors degree economie, stelde hem in staat om ISO 9002 and 14001 gecertificeerde inkoopprocessen voor DuPont Nederland te realiseren. Het ISO zorgsysteem schrijven en el veel interne en externe audits waren bij dit alles volledig aan de orde. Vooral de laatste 10 jaren is training en begeleiding een groot gedeelte van de dagelijkse taken geweest.

Mathias kan per dag of meerdere dagen worden ingehuurd, maar ook langere perioden op uw locatie maar een alternatief is ook goed mogelijk. Tarief is concurrerend en betalen zich zeer snel terug, vaak al met een enkele Purchase Order.

Neem voor vragen of een offerte contact op met:

PST - Procurement Services & Training

P.O. Box 8

Post Office Hat Yai

Hat Yai – Songkhla

90110 Thailand

 

(by Procurement Salangam Training)

e-mail: pst@lyma.eu

telefoon: +66 936 10 85 60

Home